Bij Parketwerken Slaus bent u zeker van een professionele aanpak.
Ontdek hieronder de verschillende stappen om in geen tijd uw nieuwe vloer in huis te halen!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Van een nieuwe installatie tot het renoveren van uw oude vloer, Parketwerken Slaus heeft de nodige expertise. Bespaar uzelf kostbare tijd en onvoorziene ongemakken, vertrouw op een vakman.

  • Advies tijdens het kiezen van het type vloer.
  • Houtstalen om het juiste decor te vinden dat bij u past.
  • Een transparante offerte, geen verrassingen op uw factuur.
  • Een professionele plaatsing en een gedetailleerde afwerking.
  • Advies over het onderhoud van uw vloer.
  • Een goede service na verkoop.

Plaatsing

Hout

Details

Sfeer

Dromen

Vakman

Vertrouwen

Uniek

Wil u ook het verschil ervaren ?
Stap 1

Offerteaanvraag

Vraag een vrijblijvende offerte aan door op de bovenstaande knop te klikken. Vul enkele essentiƫle zaken in zodat we een eerste idee hebben van uw wensen. Dit bespaart reeds een pak tijd !

Stap 2

Wij contacteren u

Nadat wij uw offerteaanvraag ontvangen hebben, wordt u zo snel mogelijk opgebeld om een eerste afspraak in te plannen. Om een correcte offerte te kunnen maken, is het wenselijk om ter plaatse te gaan. Dit laat ons toe om de juiste plaatsingswijze te bepalen alsook de staat van de ondergrond. Tenslotte helpen we u aan de hand van houtstalen in het maken van de juiste keuze. Op deze wijze verloopt alles transparant en krijgt u achteraf geen onaangename verrassingen.

Stap 3

Afspraak inplannen

Na een goedgekeurde offerte plannen we samen de werkzaamheden in en hoeft u verder niets meer te ondernemen. De bestellingen worden doorgegeven en voor u het weet, staan we aan uw deur voor de plaatsing van uw nieuwe parketvloer!

Stap 4

Wegdromen

Droom alvast weg van uw nieuw gekozen vloer! Binnenkort mogen uw pantoffels aan de kant en kan u genieten van de sfeer en gezelligheid die een houten vloer creƫert. Heerlijk toch ?!