WAAROM EEN PARKETVLOER VAN SOLIDFLOORâ„¢ ?


Duurzaam

Solidfloor vloeren hebben een oersterke constructie met een toplaag variërend van 3 tot 6 millimeter. Hierdoor gaan ze minstens een generatie lang mee.

Natuurlijk en Ecologisch

Solidfloor houten vloeren zijn gemaakt van legaal geproduceerd hout. Ze streven naar zoveel mogelijk FSC-gecertificeerde producten.


Uitgebreid Assortiment

Het assortiment van Solidfloor is uitgebreid en eigentijds. Van modern, tot sfeervol, tot klassiek, er is altijd wel een vloer die bij u past!

Makkelijk in Onderhoud

De houten vloeren van Solidfloor zijn eenvoudig te onderhouden. Met de juiste manier van reinigen verlengt u de levensduur van de vloer en blijft u optimaal genieten.


Uniek

Hout is een natuurproduct en elke vloer is uniek en heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken. Dat maakt een houten vloer juist zo bijzonder.

25 jaar Fabrieksgarantie!

Tijdens het productieproces zijn er constante kwaliteitsinspecties, zodat u verzekerd bent van de beste vloer. Elk pak is voorzien van een kwaliteitsstempel, deze vindt u op
de bijsluiter in iedere verpakking.

EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT

Parketwerken Slaus werkt samen met Solidfloor voor haar parketvloeren. Hieronder ziet u slechts een greep uit het assortiment, voor het complete gamma verwijzen wij u graag door naar de website van de leverancier. Tevens beschikken wij over houtstalen om u te begeleiden in het maken van de juiste keuze. Andere merken van parket zijn mogelijk op aanvraag.

Lexington
Toronto ML
Sevilla FSC
Santa barbara FSC
Reef
Yellowstone
Pyranees
Pearl White FSC
Oregon

 

Newfoundland FSC
Nevada FSC
Nebraska
Mount Cook
Monaco
Hebrides
Glacier
Galway
Everest
Davos FSC
Charcoal FSC
Cevennes FSC
Beaumont FSC
Baltimore ML
Andalucia FSC