Achtergrond

Parketwerken Slaus is een jonge onderneming geleid door Pieter Slaus en Fabien Bonnet. Samen beschikt dit duo over de nodige competenties om van uw droom een succesverhaal te maken. Zo voltooide Pieter zijn Master in de Industriële wetenschappen en Fabien zijn Bachelor in de communicatiewetenschappen. Het perfecte complement van enerzijds technische en anderzijds commerciële kennis. Samen delen zij de passie voor hout en ‘werken met de handen’. Gedreven door ambitie voltooiden ze hun opleiding Parketeur en Aannemer Parket en starten ze Parketwerken Slaus op.

Visie

Een houten vloer moet tot in de puntjes afgewerkt worden. Een goed afgewerkte plint is minstens even belangrijk als de afwerking van de houten planken zelf.
We willen hierbij zoveel mogelijk ecologisch verantwoorde producten gebruiken, waaronder ook FSC gekeurd hout. Het verschil wordt gecreëerd door details ! Deze filosofie trekken wij door in alles wat we doen, of het nu gaat over advies of over de offerte, eerlijkheid en openheid staan daarbij hoog aangeschreven. “Een klant moet in de watten gelegd worden.” Hoe zou je zelf als klant willen behandeld worden, toch ?

ONZE MISSIE

Het is onze missie om de vloer van uw dromen met de meeste zorg te plaatsen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent ! We proberen u daarom zo veel mogelijk te adviseren vanuit onze technische achtergrond. Maar wij gaan verder…
U bent pas tevreden als u kan genieten van een goede service, en dit ook na verkoop. Heeft u na de plaatsing nog vragen, geen probleem. Wij blijven bereikbaar om u te helpen.

Recent Work